perjantai 15. syyskuuta 2017

Essencen uutuudet ja poistuvat tuotteet

En hyödy postauksen linkeistä, ne ovat vain teitä helpottamaan.


Essence on merkki, joka haluaa olla aina mahdollisimman mukana se hetkisissä trendeissä. Siksi merkki uudistaakin valikoimaansa aina puolen vuoden välein. Nettisivulta voi aina tarkistaa, mitkä tuotteet ovat poistumassa valikoimasta ja millaisia uutuuksia on tulossa. Tuotteita vaihtuu aina kerrallaan n 100kpl. Viimeisin valikoiman uudistus on juuri nyt tapahtunut, eli poistuvia vanhoja suosikkeja kannatta nyt viimeistää hamstrata mukavalla alehinnalla, ennen kuin ne loppuvat kokonaan. Uutuuksissa on mukan mm mielettömän hienoja metallisia tuotteita esim kysille, huulille ja luomille (muutama esimerkki oik puoleisessa kuvassa alla).


Itsekin kävin haalimassa muutamia tuotteita alelaarista (katso kuva yllä vasemmalla). Mukaan tartui kynsilakkoja ja huulipunia. Poistuvien tuotteiden joukossa on mm Color & care huulipunat, joista itse tykkään hoitavan koostumuksen takia ja ostinkin yhden minulta puuttuvan sävyn nyt alesta. Mustahylsyiset "long lasting" punat poistuvat, joten ostin pari puuttuvaa sävyä alesta ja tilalle tulevat ulkonäöltään hyvin samanlaiset "ultra last instant colour" punat.

Poistuvia tuotteita voi löytää tällä hetkellä netistä halvalla. Esim pretty.fi:ssä on vielä paljon vanhaa valikoimaa jäljellä ja myös kosmetik4less.de kannattaa tsekata.


Poistuvista tuotteista Velvet stick huulipunakynät ovat ehdottomia lemppareitani Essenceltä. Nämä ovat helppoja käyttää, toimivat mainiosti ilman huultenrajauskynää ja ovat miellyttävän tuntuisia huulilla. Tuote on "semimatta" lopputulokseltaan. Onneksi nämä tuotteet näyttäisivät vain uudistuvan lähinnä ainakin nimen ja pakkauksen osalta, sillä valikoimaan tulee nyt hyvin samalta näyttäviä butter stick matt love huulipunakyniä. Täytyykin ihan mielenkiinnosta testata, kuinka samanlaien tuote on kyseessä.

Siirrytään sitten uutuustuotteisiin:


Huulipunavalikoimaan tulee Vibrant Shock nestemäisiä punia. Punat ovat suht ohuita koostumukseltaan, ihanalta tuoksuvia ja miellyttävän tuntuisia huulilla. Nämä eivät ole mattapintaisia. Nude sävy on päässyt jo usein käyttöön arkipunanani.

Nestemäisistä punista on nyt tarjolla myös metallisia versioita. Näistä tuli heti mieleen esim NYXin Metals Lip Creamit. Metalliset huulipunathan ovat kovin in tällä hetkellä. Näistä on tulossa pieni oma postaus myös piakkoin.


Yksi jännä uutuus on mielestäni Prismatic hololighter stick. Vaikka en ole mikään highlighereiden suurkuluttaja, niin tämä oli niin mielettömän hienon näköinen, että pakkohan se oli saada omaksi! Puikkomuoto on todella kätevä.


Uusia luomiväripaletteja tuli jälleen muutamia ja oma huomioni kiinnittyi erityisesti tähän herkullisen väriseen Magical Forest palettiin. En ole vielä tuotetta ehtinyt testaamaan, mutta sen voin sanoa, että tässä on herkullisen näköinen värikäs paletti, joka on sen verran huokea hinnaltaan, että tämän voi hankkia, vaikkei värikkäitä meikkejä usein harrastaisikaan.


Yksi ehdoton hitti uutuuksissa tuntuu olevan uudet Holo rainbow lakat, jotka myytiin monesta paikasta heti loppuun. Kun itse pääsin näitä ostamaan, oli hyllyssä jäljellä kolmea sävyä. Ostin myöhemmin vielä yhden sävyn. Näistä koitan saada pian oman postauksensa, kunhan saan ne lakattua kynsille.

Yksi mainitsemisen arvoinen uutuus on minusta myös hyvin ajan hermolla olevat Kiss the... punat, jotka vaihtavat siis väriä huulten ph-arvon mukaan. Väriä vaihtavat punathan tuntuvat olevan nyt aika iso hitti. Vastaavia väriä vaihtavia punia on nähty aiemmin Essencen trend editioneissa ja nyt ne tulivat myös perusvalikoimaan. Hankin näitä yhden ja minusta vähän tuntuu, että pakko saada vielä ne kaksi muutakin sävyä.


Sininen Kiss the mermaid muuttuu huulilla ja iholla violetiksi ja se on yhdellä kerroksella hyvin läpikuultava, mutta tätä pystyy myös kerrostamaan.

Perusvalikoiman lisäksi Suomeen tulee myös paljon kausikokoelmia Essenceltä. Paljon enemmän kuin aiemmin! Kaupat tosin saavat itse valita, mitkä kokoelmat ottavat valikoimiinsa, joten kaikista myyntipisteistä ei aina jokaista trend editionia löydä. Nämä trend editionit ovat minulla ehdottomasti semmoinen "keräilykohde", koska niissä on yleensä kivan näköisiä perusvalikoimasta poikkeavia pakkauksia ja monesti myös erikoisempia tuotteita. Näistä olisi hauska kirjoitella esittelyjä ja arvosteluja teille, mutta valitettavasti tuotteet tuntuvat katoavan niin nopeasti kauppojen hyllyiltä, että en taida koskaan ehtiä kirjoitella teille näistä kunnon juttua ennen kuin suurin osa tuotteista on jo ostettu loppuun... Mutta näitä kannattaa ehdottomasti pitää silmällä! Esim alla vasemmalla näkyvässä Cubanita kokoelmassa on mainio cushion kulmaväri.Semmoinen voisi tulla perusvalikoimaankin!


Tällä hetkellä kaupoista löytyy yllä oikealla näkyvää Coast'n'Chill kokoelmaa, jossa on mukana mm vaalennus- ja tummennustippoja meikkivoiteelle! Minun oli pakko hankkia upean näköinen liukuvärjätty kulmapaletti ja poskipunakuulat. Vaalennustipat olivat loppu, kun menin tuoteita ostamaan, joten tilasin niitä Saksasta (ja samalla mukana tulee muutama muukin Essencen uutuustuote).




Essence has new cool products! I was shopping some new stuff and also some old goodies from sale. I think I'm buing more soon. :)

7 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Mie odotan innolla essencen Halloween -kokoelmaa. Virve esitteli Instastoryissä joitain tuotteita ja pakko saada! :D

Coast 'n' Chill -kokoelman punat on kyllä ehdottomat helmet, etenkin se vaalea. Todella mattainen ja kestää pussailut.

Miun makuun Vibrant Shock punat oli aika peittäviä :D Tuli mieleen NYXin Butter Glossit.

SariB kirjoitti...

Kiitos, onpa hyvä koonti ja muistutus:) En tiennyt, että Velvet Stickit on poistumassa. Ne on munkin lemppareita. Pitää käydä tonkimassa, jos vielä jostain jämälaarista tms. löytyisi:)

Charming Nails kirjoitti...

Tuo korostuspuikko on ihan huikea!! Kuopion Tokmannilla oli hirveet läjät essenceä alennuksessa ja paljon uutuuksia hyllyyn tulossa :)

Niniane kirjoitti...

Mimosa: En olekaan yhtään Essencen halloween tuotteita vielä nähnyt, mutta kiinnostaa kyllä ehdottomasti! Mulle on tulossa kummatkin Coast 'n' Chill -kokoelman punat, joten kiva kuulla, että ovat hyviä! :)

SariBP: Itse bongasin juuri pari sävyä Velvet Stickejä Tokmannilta alesta. En ole niitä uusia Butter Stickejä kokeillut, mutta täytyy kyllä kokeeksi varmaan sellainenkin hankkia ja verrata, onko kuinka samanlainen.

Charming Nails: Kiva kuulla, etten ole korostuspuikon ainoa fani! :) Meilläkin täällä Tapereella tuohon lähellä olevaan Tokmanniin nyt viikonloppuna vasta täytettiin uutuuksia ja pakko oli pari tuotetta taas napata mukaan... :D

Milba kirjoitti...

En ymmärrä miksi en oo aikasemmin tarttunu noihin velvet stickeihin. Ajattelin kai niiden olevan liian kiiltäviä kun mainittiin glossy sana... Ja sit noista uutuuksista nuo väriä vaihtavat punat on ihan parasta! Ostin ensin sen yksisarvisen, mutta pakko oli tilata kaksi muutakin koska pysyvyys on näissä ihan tajuton. (kokeilin lauantaina kädelle näitä ja edelleen nyt maanantaina voin ne vielä kädeltä nähdä, ja kyllä olen kättä pessytkin saippualla. :-D)
Kävin niin monta kertaa viime viikolla katsomassa joko meidän hylly olisi ollut valmis että myyjä lopulta jo tunnisti ja tiesi mitä tulin etsimään. :-D Uutuuden viehätys on aina niin jännää.

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Kerkesinki jo yhellä Holo Rainbow-lakalla lakkailla,oon ihan täpinöissäni noiden hohteesta :D

Niniane kirjoitti...

Milba: Mäkin ostin ne kaks muta väriä vaihtavaa, oli pakko! :D Kävin hakeen ne tuosta lähi-Tokmannilta kun sinne vihdoin tuli uutuudet. :)

Nanna: No et ole ainoa! Kimaltavat kyllä niin upeasti! Mun ois tarkoitus lakata niillä seuraavaksi kynnet, mutta vielä en ole kerennyt. :)