torstai 30. maaliskuuta 2017

Lidlin joogavaatteet

Olen kuullut monesti hyvää Lidlissä myytävistä vaatteista. Muistan lukeneeni suosituksia mm facebookista. Monesti on käynyt mielessä, että pitäisi joskus varmaan itsekin testata. Aiemmin se on jäänyt vain ajatuksen tasolle, mutta nyt kun helmikuun lopussa bongasin televisiomainoksesta maaliskuun alussa kauppoihin tulevat Crivit joogavaatteet, innostuin sen verran paljon, että lähdin oikein paikanpäälle tuotteita katsastamaan. Vaatteissa oli niin kivoja värejä ja kuoseja! Ja nämähän tulevat minulle työvaatteiksi tanssitunneille, joten erittäin järkihankintoja! Minähän suorastaan tarvitsen näitä! Kaikki vaatteet olivat hyvin edullisia, hinnat vaihtelivat vähän kymmenen euron kumminkin puolin.


Tarjolla oli mm urheiluliivejä, rentoja "haaremihousuja", trikoita, kietaisupaitoja, urheilutoppeja ja vetoketjullisia pitkähihaisia. Eniten minua kiinnostivat alaosat ja ureilutopit. Niitä kun ei koskaan ole tanssinopettajalla liikaa. Toppeja/paitoja minulla on kaapit täynnä, mutta välillä jopa tuntuu, että housuista on pulaa. Ja tuollaiset rennot housut toisivat kivaa vaihtelua ainaisiin tiukkoihin urheilutrikoisiin, joita nykyään käytän pääasiassa tanssitunneilla.

Urheiluliivit ostin vaaleanpunaisena. Selässä risteilevät olkaiset olivat minusta todella nätit ja näissä on minun pienelle rintavarustukselleni ainakin ihan tarpeeksi tukea. Ostin koon S, jotta yläosa olisi tarpeeksi napakka ja tukeva. Plussaa vielä siitä, että topissa on kankaan sisällä hyvin ohuet "toppaukset" (jotka saa halutessaan pois), kuten monissa bikineissä ja ohut toppaus estää sopivasti nännien läpi näkymisen. Monista urheilutopeistani ei tämmöistä "nännisuojaa" löydy.


Menin Lidliin vasta illalla ja vähän jännitin, olenko auttamatta myöhässä. Nimittäin olen lukenut/kuullut, että välillä nämä Lidlin erikoiserät menevät niin kuumille kiville, että aamusta pitää olla omiaan hakemassa. Onneksi valikoimaa näytti olevan vielä runsaasti kun pääsin itse paikalle. Heti alkuunsa ihastuin printtikuosisiin haaremihousuihin ja ne lähtivät ensimmäisenä matkaani. Kotona sovittaessa huomasin ilokseni, että nämä ovat reilua kokoa (sain ostaa koon S, vakkamonesti joudun ottamaan housuista paljon isomman koon), eli pituus riittää hyvin pitkille jaloilleni ja vyötärö tulee kunnolla ylös vyötärölle asti peittäen navan. Lisäksi vyötärökaistale tuntuu tarpeeksi jämäkältä, jotta housut pysyvät kunnolla päällä ja materiaali on ihanan kevyttä. Nämä olivat itse asiassa niin kivat, että painelin heti seuraavan aamuna ostamaan samat haaremihousut vielä mustina. Harmi, että printtikuvioidut urheiluliivit olivat loppu koossani, olisin varmasti ostanut nekin vaaleanpunaisten kaveriksi.


Hypistelin vähän myös tiukkoja trikoita, mutta ne vaikuttivat niin ohuilta, että väkisinkin niistä paistaa iho ja alushousut läpi. Eli jätin ne kauppaan, vaikka harmaa hauska kuosi houkuttelikin. Samaa kuosia oli onneksi pitkähihainen vetoketjullinen paita, joka lähti mukaani, koska tällaisista "takeista" minulla on myös hetkittäin pulaa, jos en jaksa ahkerasti pestä pyykkiä. Takissa plussaa erityisesti kivasta ohuesta materiaalista, joka on kuitenkin lämmin ja korkeasta kauluksesta (suojaa kivasti kaulaa kylmällä) sekä huputtomuudesta (huppu menee helposti solmuun ja on tiellä).

Kaikki vaatteet pääsivät heti pariksi viikoksi ahkeraan testiin ja pakko sanoa, että tykkään erittäin paljon! Joogavaatteet toimivat erinomaisesti tanssitunneilla. Vaatteita on käyttetty ja pesty nyt jo useamman kerran ja ne tuntuvat kestävän hyvin käyttöä. Materiaalit ovat pehmeitä ja mukavia päällä. Värit ja kuosit ovat erittäin mieluisia ja minulle on tärkeää, että minulla on kivan näköisiä työvaatteita, kun niitä kuitenkin pitää niin usein päällä pitää. Näitä voisi käyttää myös "kotivaatteina", sen verran helpoilta ja mukavilta tuntuvat päällä. Jos siis bongaan joskus toistekin urheilu/jooga/tms vaatteita Lidlistä, menen ehdottomasti niitä tarkemmin tutkimaan ja varmasti päädyn jotakin kotiuttamaan itselleni työkäyttöön. Niin vakuuttunut ja ihastunut olin näihin joogavaatteisiin.


Pienenä boonuksena lopuksi vielä yksi vaate, joka ei suinkaan ole mikään joogavaate. Nimittäin Lidlissä oli paljon "arkivaatteitakin" ja bongasin kassalle kulkiessani tämmöisen mustan mekon, jossa selässä hauska vetoketjuyksityiskohta. Päätin napata senkin mukaani, sillä tällaisia perusvaatteita ei ole koskaan liikaa. Tämä menee mekkona tai pitkänä paitana/tunikana housujen/legginsien kanssa. Hyvin monikäyttöinen siis. Ja materiaali tässäkin on ihanan pehmeää, joten vaate on mukava päällä. Olen itse asiassa tätä käyttänyt viimeisen kuukauden aikana paljon, ehkä eniten kaikista omistamistani vaatteista. Joten ei missään nimessä huono ostos. Ja tämä saa minut kiinnnostumaan Ldlin vaatevalikoimasta entistä enemmän. Ehkä seuraavalla kerralla, kun olen ruokaostoksilla, käyn tarkistamassa myös vaatetarjonnan, jos vaikka löytyisi jokin muu arkivaatehelmi Lidlin valikoimasta.

Lidlin joogavaatteet saavat minulta siis lämpimän suosituksen ja olen nyt ehdottomasti kiinnostunut tutustumaan enemmän myös muuhun vaatevalikoimaan. Kyllä on hinta ja laatu kohdillaan näissä! Ovatko muut tehneet hyviä vaatelöytöjä Lidlissä?


I bought some yoga clothes (and one black dress) from Lidl and I'm so loving them!  I use these at work so they work perfectly as dance clothes too. :)

4 kommenttia:

SariB kirjoitti...

Olen vuosien varrella ostanut aika paljonkin vaatteita Lidlistä, mutta viime aikoina vain legginsejä, huiveja ja sukkia. Nykyisin en ehdi paikalle, kun ne kivat jutut ovat jo menneet, ainakin meidän lähi Lidlistä. Mielelläni olisin ostanut esim. joitakin ulkoiluvaatteita, mutta ei ollut enää mistä ottaa, kun pääsin paikalle. Harmi. Nuo sinun ostamasi ovat todella ihania. Kelpaisivat mullekin erinomaisen hyvin:)

Niniane kirjoitti...

SariBP: Varmaan juuri siitä syystä en ole aiemmin mennyt Lidliin vaateostoksille, kun olen automaattisesti ajatellut, ettei niitä kuitenkaan minulle riitä. Koska se ei ole kivaa, että menee turhaan paikalle vain toteamaan, että kaikki on loppu, kuten itsekin mainitsit. Harmi tosiaan, että siellä teillä päin kaikki kivat loppuvat ennen kuin niitä ehtii edes itse näkemään.

Emmi kirjoitti...

Nätti tuo mekko! :)

Niniane kirjoitti...

Nanni: Kiitos, se on kyllä ollut nyt yksi ehdottomia lemppareitani! :)